انواع قرنیز

 

1- قرنیز پی‌وی‌سی (PVC)

یکی از رایج‌ترین قرنیزهای دیوار کوب، قنیزهای پی وی سی هستند. این قرنیزها از جنس پلی وینیل کلرید که نوعی پلاستیک فشرده است؛ ساخته می شوند. انواع قرنیز پی وی سی به دلیل کیفیت قابل قبول و قیمت نسبتا پایین خود در بسیاری از موارد پرکاربرد و رایج هستند. از ویژگی های ساختاری این قرنیزها می‌توان به مقاومت در مقابل آب و رطوبت اشاره کرد. از مزایای قرنیزهای پی وی سی می توان به تنوع در طرح و رنگ، نصب آسان، استحکام و دوام قابل قبول، خاصیت ضد رطوبت و قیمت پایین اشاره کرد. این قرنیزها را می توان برای کاربردهای ساده، دکوراتیو و نورپردازی های دکوراسیون داخلی به کار گرفت.

اما به صورت کلی به دلیل تخلخل بالا در ساخت آن، از کیفیت پایین‌تری نسبت به انواع دیگر قرنیز برخوردار هستند. در هر صورت، اگر قرنیزها را برای استفاده طولانی مدت در یک محیط می‌خواهید انواع قرنیز دیوارکوب پی وی سی نمی توانند گزینه های مناسبی برای این مورد باشند. با این حال بهتر است سراغ گزینه های بعدی بروید.

2- قرنیز پلی استایرن (P.S)

قرنیز پلی استارین از انواع با کیفیت قرنیزهای موجود در بازار هستند. یکی از تفاوت های اصلی این نوع قرنیز با قرنیز پی وی سی متریال به کار رفته در ساختار آن است. این قرنیزها هر درو از پلاستیک ساخته شده اما، پلاستیک موجود در نوع پلی استایرن به مراتب فشرده تر از پلاستیک پی وی است. بنابراین کیفیت بالاتری نیز نسبت به انواع پی وی سی دارد. قیمت انواع قرنیز دیوارکوب پلی استایرن نیز به مراتب بیشتر خواهد بود. علاوه بر این‌ها، قرنیزهای پلی استایرن وزن کمتری نسبت به انواع پی وی سی دارند. در طراحی این قرنیزها از روکش های مرغوب با کیفیت بالا استفاده می‌شود؛ که منجر به دوام و ماندگاریی بالای این قرنیز خواهد شد. قرنیزهای پلی استایرن دارای رنگ و طرح های مختلفی هستند که می توان با توحه به سبک دکوراسیون داخلی خود یکی از انواع آن را انتخاب کرد.

قرنیز پلی استایرن

انواع قرنیز پلی استایرن انتخاب های خوب و مناسبی برای استفاده های طولانی مدت با دوام و ماندگاری بالا هستند. بنابراین می توان با توجه به کیفیت مناسب و تنوع در زرح های آن در انواع دکوراسیون داخلی از آنها بهره گرفت.

3- قرنیز ام‌دی‌اف (MDF)

یکی دیگر از انواع متداول و رایج قرنیزها، انواع ام دی اف آنها هستند که در بسیاری از دکوراسیون های داخلی به کار می‌روند. این قرنیزها از چوب فشرده ساخته شده و از انواع تمام چوب آنها کمی سبک‌تر هستند. به طور معمولا از روکش های پی وی سی طرح چوب برای پوشاندن این قرنیزها استفاده می‌شود. بنابراین می توان گفت این قرنیزها احساسی طبیعی برگرفته از چوب را به شما القا می کنند. با این حال می توان از آن‌ها در دکوراسیون هایی که نیازمند استفاده از مواد و متریال هستند؛ استفاده کرد. از مزایای قرنیز ام دی اف می توان به نصب آسان، ورزن پایین، قیمت مناسب و طرح های زیبایی چوبی اشاره کرد. از طرفی، این قرنیزها در مقابل رطوبت و آب حساس هستند. بنابراین، بهتر است از انواع قرنیز ام دی اف در محیط هایی که امکان برخورد با آب و رطوبت را دارند ( مثل آشپزخانه) استفاده نکنید.

معرفی قرنیز ام دی اف

4- قرنیز چوب پلاس یا پلی وود

یکی از انواع قرنیز مدرن و جدید موچود در بازار، قرنیزهای چوب پلاس یا پلی وود هستند. این قرنیزها از ترکیب چوب و پلاستیک ساخته شده و کیفیت و دوام بالایی در مقابل رطوبت، ضربه و سایر عوامل محیطی دیگری دارند و بنابراین می توان گفت قیمت آنها نیز از سایر انواع قرنیز دیوارکوب بیشتر خواهد بود. این قرینزها کارایی بالا و ظاهری عالی برای استفاده در انواع دکوراسیون داخلی و محیط های مختلف را دارا هستند. یکی از مزایای قرنیز چوب پلاس یا پلی چوب مقاومت بالا در برابر نفوذ و گزند حشرات است؛ این ویژگی باعث مقاومت بالای این قرنیز در برابر عوامل محیطی شده است. نصب آسان و تنوع در طرح و رنگ این قرنیزها کارایی بیشتری به این قرنیزها می‌بخشد. با این حال می توان گفت، یکی از بهترین انتخاب ها در میان انواع قرنیز، دسته ی چوب پلاس یا پلی وود هستند.

 

 

 


نظر شما
کد نمایش داده شده را با دقت وارد نمایید
نظرات کاربران (0)

خانه
محصولات
سبد خرید
تنظیمات